statistiche web gratis

fotbollströjor rea januari

Commenti · 308 Viste

23-åringen anlände till fotbollströjor rea januari-övergångsfönstret


23-åringen anlände till fotbollströjor rea januari-övergångsfönstret
Crystal Palace har tecknat den franska anfallaren Jean-Philippe Mateta från Bundesliga-sidan Mainz på ett 18-månaders lån med en köpoption.
23-åringen anlände till London för medicinsk behandling på onsdagen inför en flyttning upp till 16 miljoner pund, där Palace betalade en initial avgift på 2,7 miljoner pund.
Palace kommer att ha möjlighet att göra flytten permanent för £ 13,4 miljoner, men det blir en skyldighet om och när Mateta har startat 15 Premier League-matcher.
fotbollströja
Palace har haft ett långvarigt intresse för Mateta, och Max Meyers avgång från klubben tidigare i januari gjorde plats för hans ankomst.
Framspelaren har imponerat i Bundesliga för Mainz och gjort 10 mål på 17 matcher den här säsongen inklusive ett Hattrick mot Freiburg.
fotbollströja barn eget tryck
Mateta kommer att förse Roy Hodgson med ett annat alternativ i centrumspelet, som redan har Christian Benteke, Jordan Ayew och Chelsea-låntagaren Michy Batshuayi.
fodboldtrøjer
Palace har kämpat för mål från sina anfallare den här säsongen, med Benteke som nådde tre ligamål, Ayew gjorde bara ett och Batshuayi hade ännu inte öppnat sitt konto.
Mateta började sin yrkeskarriär i det franska tredje laget och snappades upp av sju gånger mästare Lyon, innan en lyckad lånestund med Le Havre fick honom att flytta till Mainz.
Koszulki piłkarskie
I Bundesliga etablerade han sig som regelbunden och gjorde 27 mål på 71 matcher totalt.
Vem har ditt team undertecknat? Vem har skickats ut? Alla Premier League-ins och outs i januari-övergångsfönstret.

fotbollströja barn eget tryck
maglie calcio poco prezzo
fotball drakter
Billige Chelsea drakt
Billige Fodboldtrøjer

Commenti