statistiche web gratis

Leroy Rosenior har understreget

Commenti · 228 Viste

den tidligere angriber fra billige fodboldtrøjer til børn returnerer til boxing

den tidligere angriber fra billige fodboldtrøjer til børn returnerer til boxing

Vis racisme Røde kortets næstformand Leroy Rosenior har understreget den afgørende betydning af at tale ud, når man vidner om diskrimination.

Den tidligere angriber fra QPR, Fulham og West Ham minder om sine egne oplevelser af racisme i et følelsesladet interview med Sky, der for nylig annoncerede et tre-årigt partnerskab med en anden anti-racismegruppe, Kick It Out.

Rosenior talte også om sit forhold til Justin Fashanu, der begik selvmord i maj 1998 i en alder af 37 år efter at være blevet anklaget for seksuelle overgreb, mens han arbejdede i USA.

Kroatien trøje

Fashanu var kommet ud som homoseksuel i 1990, og Rosenior sagde, at hans egen manglende udtalelse, da Fashanu havde oplevet fordomme, havde gjort det muligt for homofobi, han oplevede, at vokse.

Langt størstedelen af ​​Roseniors spillekarriere var i 1980'erne, en tid hvor han oplevede flere ekstreme hændelser med racisme tæt på.

Hans debut i 1985 for Queens Park Rangers var ikke anderledes, og misbruget var så alvorligt, at det stoppede hans tre ældre søstre i at se ham spille igen.

Rosenior har også svært ved at understrege den virkning ord kan have på mennesker, og hvorfor uddannelse er så vigtig, især for børn.

£ 1.000.000 returnerer til Boxing Day. Indtast dine forudsigelser gratis, og du kan blive millionær!

 

Commenti