statistiche web gratis

hans side stadig kan blive bedre

Commenti · 1196 Viste

Fodboldtrøjer Med Tryk, Billige Fodboldtrøjer, Fotballdrakter Barn, Maglie Calcio Poco Prezzo <br> <br> <br>citys 2-0 champions billige fodboldtrøjer til børn vinder trofæet

hans side stadig kan blive bedre

 


West Ham er faste kandidater til at slutte i Premier League

 

Fodboldtrøjer Med Tryk, Billige Fodboldtrøjer, Fotballdrakter Barn, Maglie Calcio Poco Prezzo

 

citys 2-0 champions billige fodboldtrøjer til børn vinder trofæet

 

Pep Guardiola mener, at West Ham er faste kandidater til at slutte i Premier League top fire for første gang nogensinde denne sæson, da Manchester City ser ud til at gøre det til 20 sejre i træk lørdag.

Citys 2-0 Champions League-sejr over Borussia Monchengladbach onsdag var deres 19. sejr i træk i alle konkurrencer, og de vil se at udvide deres 10-punkts føring på toppen af ​​Premier League, når de er vært for West Ham i form Etihad.

De fjerde placerede hamre, der allerede har overgået deres pointopgørelse fra 2019/20, har også været i fremragende form denne sæson og slog Londons rivaler Tottenham 2-1 sidste gang, da de fortsætter med at gøre et seriøst skub for at slutte i toppen fire, en bedrift, de sidst opnåede i topflyvningen i 1986.

 

Den tidligere chef for Barcelona og Bayern München spøgte i midten af ​​ugen, at nøglen til Citys nylige form er deres betydelige økonomiske opbakning.

 

Guardiola insisterer på, at hans side stadig kan blive bedre - på trods af at han vinder deres sidste 19 i træk - med klubben stadig i stand til at vinde en mulig firdobling i denne sæson, hvis de kan løfte Champions League, Premier League, FA Cup og Carabao Cup.

 

City, der vandt en indenlandsk diskant i 2018/19, rejser til Goodison Park for at imødegå Carlo Ancelottis Everton i FA Cup sidste otte den 20. marts, før de møder Tottenham i Carabao Cup-finalen på Wembley den 25. april.

 

De mangler Champions League fra deres trofæskab med Guardiola endnu for at føre dem forbi semifinalen siden hans ankomst i 2016. Spanieren føler, at han vil blive betragtet som en fiasko, hvis han aldrig vinder trofæet for City.

Office Supplies Hardcover Soft Sheepskin Large Note

Maglie Da Athletic Bilbao

nouveau officiel Maillot Enfant Pologne

Goedkope Getafe shirt

Cheap Retro Wall Lamp Sales

 

Commenti